Haziran 08, 2014

Doğum için hediyelikler :)

Emre'nin zamanında öyle çok hediyelik , oda süsleme falan seçenekleri yoktu.Yada ben bilmiyordum, acemilik işte :)) Çarşıya gitmiştik ve orada bir kapı süsü almıştım , birde sevimli anahtarlıklar yaptırmıştım.O zaman da herkes çok beğenmişti ama şimdi ayrı bir dünya doğum hazırlıkları.Birde bloglarda falan öyle çok şey görüyoruz ki birbirimizden :))) İşte bu yüzden de seviyorum blogger anne olmayı :))

Bende bu sefer biraz daha detaylı hazırlanayım dedim. Hastanede hem değişik hemde hatıra kalacak birşey dağıtmak istedim. Ne yapsam , ne yapsam, iş yerinde zaten herkesin masasında yeterince magnet ve not tutatcağı mevcut. Değişik olmalı ??? Buldum kolonya şişesi !!! Önce şu mantar tıpalı cam şişelerden yapayım dedim, hatta kendim hazırlayayım dedim. Sonra baktım maliyeti bana daha fazlaya gelecek vaz geçtim. Hem de mantar tıpalı kolonya şişesini kimse çantasında taşımak istemez dökülecek diye. Sonra bu şişeleri gördüm, kapaklı, çok şık ve yeniden doldurup kullanılabilir :)) hem hastanede hemde sonradan mevlütte dağıtmak için bunlardan yaptırdım. Ben çok beğendim ya siz ???

Not: şişeler geldiğinde sadece keten ip ile bağlıydı, ben çözüp sarı ve mavi organze kurdeleler ile yeniden bağladım, daha gösterişli oldu :)) Dimi ama ???

Sağlıkla gelsin inşallah meleğimiz, küçük prensimiz ...



7 yorum:

  1. çok güzel olmuş bu harika çok şeker. ben de isterim sakla bir tane

    YanıtlaSil
  2. nereden temin ettiniz acaba bu sevimli şeyleri? ve ne kadara mal oldu size?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.tasarimbutigi.com/tasarimlar/kolonya-siseleri/ bu siteden aldım, normalde tanesi 3,5 TL idi, ben 100 adet istediğim için 2,5 TL'ye aldım. Ama çok şirin oldu :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı