Ocak 15, 2014

Dolu dolu haftasonu :)

Çok dolu, çok kültürel bir haftasonu oldu bizim için :) İki güm de gezdik bol bol, Cumartesi evimiz yakın olduğu için Galleria'ya gittk.Takip edin mutlaka haftasonu çocuklar için güzel etkinlikler oluyor.Bu hafta kukla gösterisi ve illüzyon gösterisi vardı.Gitmek isteyenler bu hafta müzikal çocuk oyunu ''Cinderalla'' var. Bilgileri http://www.galleria.com.tr/ adresinde.

 Kukla gösterisi diş fırçalamanın önemini anlatıyordu, Emre öyle etkilenmiş ki bizi almaya gelen babasına ''baba dişlerimizde mikroplar varmış, fırçalayınca kaçıyorlarmış'' diye anlattı, gözlerini kocaman açarak :)

 İllüzyon gösterisi de baya ilgiyle izlendi çocuklar tarafından, hatta bazı kısımlarında çocukları da dahil etti :)



Pazar günü ise taaaa karşıya Kadıköy'e tiyatro izlemeye gittik, oyun Halis Kurtça Kültür Merkezinde '' Korkuluk ve Karga'' şimdi siz bir tiyatro için taaa bahçelievler'den oraya gidilir mi diyeceksiniz. Ne yapalım geçen sene en çok şehir tiyatrolarına gidiyorduk.Bu sene yeni bir çocuk oyunu eklenmedi şehir tiyatrolarına, olanlarda hep hafta içi, özel tiyatrolar da hep anadolu yakasında :( eh bizde oğlumuzu tiyatro'dan mahrum etmemek için düştük yollara :)

6 yorum:

  1. ne güzel bir etkinlik olmuş ilknur.. bizde baktık bu ara tiyatroya.. ama uygun bişiy yoktu.. istanbulda yaşamak büyük şans gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet anadolu yakasında da olsa gidebiliyoruz en azından :) İstanbul'un faydaları :)

      Sil
  2. biz de de var bir tane galeria o mu diye heveslendim ama değil miş : )) ne güzel gezmişsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa siz nerdesiniz ki, nerde varmış başka galleria ?

      Sil
  3. gerçekten dolu dolu bir haftasonu olmus ne güzel,iyi eğlenmiş kuzucuk.takip etmek lazım programları gerçekten iyi şeyler çıkıyor.

    YanıtlaSil
  4. sahaneymıs..kuzumda bayılır kukla oyunlarına evımız kukla dolu dırf bu yuzden..emremmm hep cok mutlu ol

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı