Mayıs 19, 2013

Yine yeniden, çok şükür sapasağlam :)

Farkındayım biraz uzun bir ara oldu bu sefer, ama önce ben, sonra Emre ve tekrar ben hasta olduk.Bu sfer inatçı çıktı bizim hastalık, öksürük uzun sürdü.Sanırım bu seneki mikrobun tarzı bu, öldürmüyor da süründürüyor :)

İnanın ben değil de Emre'nin öksürüğü bir türlü geçmedi, her hafta bir yada iki kez beş çayında Acıbadem Bakırköy'deydik.Sevil Elçin Kızılok sevgili Sevil teyzemiz bıktı neredeyse bizden :) bu arada tabi Emre'de pek bir alıştı muayene olmaya, ilk seferinde önce oyuncak muayene etti Sevil Hanım sonra Emre'yi , diğer gidişlerimizde Emre hemen ağzını açıp dilini çıkardı :) alıştı çocuk zaar :)



Biz her seferinde bu çocuk çok öksürüyor, acaba ciğerlerine mi indi diye gittik, çok şükür bir şey çıkmadı, antibiyotik almadan atlattık ancak Sevil Hanım bahar dolayısıyla alerjik bir durum olabileceğinden şüphelendi...bakalım yaşayıp göreceğiz.

Bitmiş geçmiş olsun diyelim, diyelim çünkü biz iyileşir iyileşmez gezmeye başladık.Cumartesi önce bir süredir ara verdiğimiz okulumuza gittik.Emre'de çok özlemiş olacak ki bol bol güldü, eğlendi.Üstelik okulda küçük arkadaşımız, buradan tanışıp, yazıştığımız Alper ve annesi ile tanıştık.Çok mutlu olduk, bir daha ki sefere oturup uzun uzun sohbet üzere ayrıldık.

Okul sonrası bizim kızlarla buluştuk (hani şu lise grubumuz vardı ya her ay hiç aksatmadan 13 yıldır görüştüğümüz) Zicirlikuyu metrobüs durağında buluştuk, anadolu yakasına geçtik ve yine liseden arkadaşımız tam 13  yıldır görüşmediğimiz Lale bizi evinde ağırladı.Mükellef bir sofra hazırlamıştı ve tabi 13 yıl uzuuuun uzuuun anlatıldı :)


8 yorum:

  1. Emre'ye çok çok geçmişler olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, artık yaz geldi umarım bir daha kapımızı çalmaz hastalık :)

      Sil
  2. Hoşgeldiniz, bazen yazacak çok şey olsa da zaman bulamıyor insan , yine de özletmeyin, çok geçmiş olsun, Etka'da bir kış boyunca 3 öksürük atlattı , bizde kışı antibiyotiksiz geçirdik, çok şükür:) görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk :) inan artık ben hasta olunca evde maskeyle geziyorum, yeter ki o iyi olsun. neyse anmayalım adını artık hepimizden uzak olsun :)

      Sil
  3. Bizde çok mutlu olduk İlknur.Ve şunu tüm samimiyetimle söylüyorum biryerlerde daha önce uzak kalıp bıraktığım dostum gibisin.Seni yeniden buldum ve kaldığımız yerden devam ediyomuşuz gibi hissettim.Allahım melankolim geldi yine :)Teşekkür ederim samimiyetin ve güleryüzün için...

    Ferhan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım, bende tanışır tanışmaz çok sevdim sizi :) bu yüzden çok seviyorum blogumu, bir sürü tatlı anneyle tanışıyorum :)cumartesi görüşürüz .

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun ikinize de. Ve hoşgeldin tekrar: )

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı