Mayıs 21, 2013

Çatalca , İnceğiz Mağaraları

İyileştik demiştim ya hani, cumartesi sabahtan akşama gezdik, pazar da ailecek pikniğe gittik :)

Önceki gün sabah 8:30 da yola çıkmak üzere anlaştık arkadaşlarımızla, pazar sabahı saat 7:00 de çalan telefonla uyandık (ben uyku sersemi alarm çalıyor sanıp, kapadım telefonu :)). Arkadaşım biz hazırız arabaya malzemeleri yerleştiriyoruz deyince bir daha baktım telefonun saatine !!! bir yanlış anlaşılma olmuş ve sonuçta biz ışık hızıyla hazırlanıp 7:20'de evden çıktık.



İstikamet Çatalca, İnceğiz Mağaraları. Varış, kahvaltı, çevre gezisi, mangal derken anlamadan akşam oldu bile.Keyifli fakat epey yorucu oldu.Emre doya doya oynadı açık havada, koştu, yerlerde yuvarlandı, kirlendi, zeynep'le hamak keyfi yaptı, ata bindi.... Kısacası biz özlemişiz yeşil sahaları :)











3 yorum:

  1. ohh maşallah değmeyin Emrenin keyfine :)Bişkek de o kadar çok imkanımız oluyor ki bizim hemde öyle kilometrelerce yol yapmadan, dediğin gibi canım çok yorucu geçiyor,ama yinede değer tabi,temiz hava gibisi yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen çocuklar evde o kadar sıkılıyor ki, açık havada ne yapacaklarını şaşırıyorlar :)

      Sil
  2. Miissss gibi hava sanki buraya kadar geldi! Çok severim mangalı, pikniği. Ne güzel ata binmiş Emre. Hayvanlarla yakın temas eminim hoşuna gitmiştir. Bu arada çok geçmiş olsun, hastalıklar gitsin gelmesin yavrularımıza.. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı