Mayıs 23, 2013

Oyun Hamuru ile Çerçeve Süsleme

Biricik teyzişin doğum günüydü 20.05.13, ne yapsam daha doğrusu yapsak diye düşünürken aklıma süper bir fikir geldi.Yani bence süper :) Teyzişe doğum günü için el yapımı bir hediye hazırlayacaktık.

Teyziş zaten Emre'nin çalışmalarına bayılıyor, benim içinde bir şeyler yapın iş yerinde masama koyayım diyor.Veeeee işte harika fikrim, resim çerçevesi!!!! Emre'yle resimlerini koyabileceği bir resim çerçevesi.Peki nasıl olacak, yani Emre ile nasıl bir çerçeve tasarlasak???



Evde bulunan şu an kullanmadığımız bir resim çerçevesi vardı, cam.İşte dedim budur.Hemen oyun hamurlarımızı ve kurabiye kalıplarımızı çıkardım ve başladık çalışmaya,


Hamurlarımızdan Emre'nin istediği renklerde kelebek, yıldız, ay dede, çiçek yaptık ve süsledik.Sonra Emre hepsinin arkalarına tutkal sürmeme yardımcı oldu.Heee bu arada bir süre sonra Emre sıkılınca çerçevemizi bıraktık serbest çalıştık hamurlarla.Bir iki gün sonra tekrar devam ettik :)


Bütün hamurları çerçeveye yapıştırdık sonra ben üzerlerine vernik sürdüm hamurlar kuruyup renkleri solmasın diye.Veeeee tatataaaammm işte çerçevemiz. Sağ en üst çiçekte Emre'nin parmak izlerini görebilirsiniz rahatlıkla :) bu da imzamız olsun tasarımımıza :)


22 yorum:

  1. Çok yaratıcı bir çalışma olmuş. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir hediye olmuş. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş teyzenizde beğenmiştir muhakkak :)) Emre'nin de ellerine sağlık ne güzel boyamış böyle ,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet teyze bayıldı hediyeye :) Emre paşanın canı isterse aktivite yapmak çok keyifli oluyor, ama istemezse hiç yanına yaklaşmıyorum :)

      Sil
  4. Bende Emre nin teyzesiyim :))))
    beni unutmuşsunuzz :)
    Harikasınız :))

    YanıtlaSil
  5. Ne keyifli olmuştur, ellerinize sağlık... :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık:)) Emre nin elinin değmesi ve parmak izininde çerçevede bulunması hediyenin değerini baya katlamış bence ne kadar güzel düşünmüşsünüz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi yaaa teyzesi için ne güzel bir hatıra oldu, ömürlük :)

      Sil
  7. çok güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. şahane bir hediye olmuş.. emrecim ben senin teyzenim canım.. hatırlatayım :)

    YanıtlaSil
  9. Şahane ötesi bir hediye olmuş

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı