Eylül 17, 2012

Adım Adım 22. ay

Bu ay biraz gecikmeli oldu ama sonunda yazabildim bu postu.Geçen ay dergimizin konusu taşıtlardı, dergi ve beraberinde neler geldiğini burada yazmıştım.

Peki biz neler yaptık.Taşıtlar kitabımızı bol bol inceledik.Arabalara ilgisi olmayan Emre bayramda gittiğimiz misafirlikte neredeyse yarım saat arabalarla oynadı :) sonunda içindeki araba aşkı ortaya çıktı.Tabi anneannesi hemencik birkaç araba almış bile oğluma.Bir de helikopter :) yani bu ay taşıtları tanıdık, araba, gemi, uçak, helikopter, bisiklet vs...taşıtların nerede gittiğini anlamaya çalıştık, büyük, küçük, altında , üstünde kavramlarına dokunduk.


Veee geldi 22. sayımız , konumuz haydi dışarı çıkalım. Birde ergi ile birlikte kartondan delikli bir kelebek ve ip geldi, sanırım ipe dizme çalışmalarına bu ay başlayabiliriz.Birde boy cetveli geldi, odasına asacağız onu da :)


9 yorum:

  1. Bunlar gerçekten çok faydalı oluyor.
    Hele ki oyuncaklarını alınca iyicene oturtuyorlar akıllarında.

    YanıtlaSil
  2. Hadi bakalım güle güle kullansın hediyelerini
    güze güzel okusun incelesin dergisini :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bu adım adım fikri, biz de sabırsızlıkla bekliyoruz 17.ayımızı :)

    YanıtlaSil
  4. canım ya.. sen memnunsun değil mi bu dergi setinden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. memnunum canım, yani harikalar yaratmıyor tabii ama her ay bir konu belirlemesi ve destekleyici materyaller göndermesi iyi oluyor.Tabi ben elimden geldiğince çeşitlendiriyorum dergideki fikirleri.

      Sil
  5. aaaa
    Emre ile benim küçük kuzu aynı sanırım kasım24 doğumlu yani 22 aylık falan oğluşun çok tatlı bahtıda kendi gibi olur inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim ki de 2 Aralık doğumlu, 1 hafta küçük :) sağlıkla büyüsünler inşallah

      Sil
  6. biraz gecikmeli de olsa ziyarete geldim...bundan sonra emre'nin takipçilerindenim :)

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı