Ağustos 02, 2012

Kartondan ahtapot yaptık


Geçen ay deneme dersine katıldığımız ve geçen hafta itibariyle gitmeye başladığımız Mommy & Kiddy anne bebek oyun grubuzda yine çok eğlendik.Kız bebeklerin çoğunlukta olması Emre için ayrı bir güzeldi tabii J


Neyse oyun ve jimnastiğin sonunda gelelim ahtapot yapımına.Öğretmenimiz bizim için kenarları 15cm x 15cm  büyüklüğünde birer karton hazırlamış.

Önce bu kartonları gök kuşağı gibi renk renk boyadık, sonra şeritler halinde ahtapotumuzun bacaklarını kestik ve gözlerini yapıştırdık. Son olarak da kağıdığımızı rulo yapıp iki ucunu birbirine yapıştırdık.
İşte neşeli ahtapotumuz J

Bu tür aktiviteleri çok sevdik sanırım evde de devam etmeliyiz J

17 yorum:

  1. Ne kadar güzel,anne-çocuk gidiyorsun etkinliğe:)Buna benzer bir yere katılmak istiyorum ben de:)Önce bir derse katılıp fikir sahibi olabiliyorsun yanılmıyorsam.Aktivitelere tam hız devam:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet önce deneme dersine katılabiliyorsunuz, biz gayet memnunuz hem birlikte bir şeyler yapıyoruz hemde Emre yaşıtlarıyla birlikte vakit geçiyor.Malum çocuklar hep evde :(

      Sil
  2. Aaa sizde kızlar çoğunluk demek hafta içi grubunda hiç kız yok :)))))Bizde yaptık ahtopotu ama Yağız parçalara ayırdı :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizimki prens gibiydi kızların içinde :)

      Sil
    2. Tek erkek :)))Acil bizimde sizm gruba transfer yapmamzı lazım

      Sil
  3. Bu arada simden diye bir arkadaşa adım adım dergisinin aylık yaptıklarını yazıyorlar diye blogunu takip etmesini öndermiştim.İzleyicileirni göremiyorum ben (Adım adım dergisine üye olmak istiyormuş)izlemeye almış mı seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım takipçilerim arasında var bende kendisinin bloguna bakmak istedim ama bir link göremedim isminin yanında.bu arada sen neden göremiyorsun acaba takipçileri, google chrom ile bağlansan olurmu ki??

      Sil
  4. Baya eğlenmişsiniz.Böyle aktiviteleri çok seviyorum.Hem eğlenceli, hem öğretci...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, bende en az Emre kadar eğleniyorum :)

      Sil
  5. Merhaba İlknur, ben Bora Bebek'in annesi Derya :) Tanıyorsun ama bu blogumu bilmiyor olabilirsin diye tanıtayım dedim tekrar. Hasır Şapka'ya beklerim seni canım :) Bora'dan çok önce başlayıp yarım bıraktığım bloguma vakit bulgukça devam etmek istiyorum...

    Siz bu oyun grubunu nasıl buldunuz bu arada? Yuvanın tavsiyesi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hoş bir blogmuş,tasarımı ve anlatımı çok güzel bence düzenli yazmaya devam. hatırlattığın için teşekkürler.Canım biz ''Emrelerin Maceralarında'' gördük burayı, Grupfoni'de indirimde de olunca hemen katıldık.Açıkçası evime biraz uzak ama çok severek gidiyoruz :)

      Sil
  6. ahtapotunuz çok şirin olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. harika olmuş..Bayıldım..Minik adam nasıl da güzel boyuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, yapıyoruz işte bişeyler :)

      Sil
  8. Çok özendim ya, ben de hemen yapmak istiyorum oğlumla böyle şeyler:) (Bu arada oğlum 3buçuk aylık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo geç kalmışsınız biraz hemen başlayın bence :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı