Mayıs 09, 2012

Blogger Annelerdenim :))


Merhabalar,

Blog yazmaya başlayalı yani Blogger anne olalı çok kısa bir zaman olmuştu ki bir de baktım benim gibi blogger anne olan pek çok kişi bir arada, Blogger Anneler de.Hemen bende aralarına katıldım.Bu güzel fikrin sahibi blog yöneticisi aynı zamanda Fotografik Hatıralar blogu sahibesi Ülkü Hanım.



Blogger Anneler sayesinde farklı yerler, farklı hayatlar, farklı tatlar keşfettim.Fırsat buldukça üyelerin bloglarını ziyaret etmeye çalışıyorum, liste uzun ama bir sürü güzel blogla tanışmak, farklı dünyaları keşfetmek çok keyifli.

Ayrıcaaa yine Blogger Anneler sayesinde tanıdığım ve ilk takipçilerim olan Enoch Baris Opoka, Naz'la Hayat ve Asu ve Aslı ile Hayat  (bu güzel anneleri tanımak için isimlerine tık tık :))... Sizleride çoook seviyorum. Blogger Annelerin ve Ülkü Hanım 'ın dostlukları ve destekleri mükemmel, anneler, anne adayları hepinizi aramızda görmek isteriz.

Blogumuz Blogger Anneler ve bu sitenin fikri mühimi Fotografik Hatıralar için tık tık :))

10 yorum:

  1. Merhaba,
    Canım benım nasıl güzel yazmışsın, ellerıne sağlık...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Güzel olan sizin emeğiniz :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba İlknur Hanım blogumda -sonbahartatlar-yorumunuzu gördüm cevaplayıp hemen ziyaretinize geldim, takipçinizim diğer bloglarıma da beklerim:))
    sevgiler...
    hayatherdaimguzel.blogspot.com
    yeldaninhunerlielleri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. GÜnaydın canım.Blokuma da hoşgelmişsin.Senin blokunda hayırlı ve takipçisi bol olsun.Çanakkaleden geçerken tanışırsak sevinirim.Şİmdilik sevgiler canım.Sık sık uğramaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  5. Ha birde canım şu doğrulamayı kaldırsan daha iyi olmazmı.Bir çok kişi doğrulamalar nedeniyle yorum bırakmak istemiyor.Bence tabi.:))

    YanıtlaSil
  6. Farkında bile değildim, hemen kaldırdım, çok teşekkürler.Çanakkale'ye gelirken mutlaka uğramak isterim...

    YanıtlaSil
  7. canım çok güzel yazmışsın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Bloguma ziyarete gelmissiniz cok tesekkurler :) Gordum ki hemen hemen yasit sayilabilecek bebislerimiz var...Benim oglumda 1 Mart 2011 dogumlu. Eminim ki guzel bilgi alisverislerimiz olacak...Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlıkla büyütelim inşallah, güzel paylaşımlarımız olması dileğiyle :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı