Ocak 05, 2015

Tasarım bana ait, sürpriz yumurtadan penguen :)

Emre bu yıl kreşe başladı biliyorsunuz.İlk yılımız olduğu için maalesef sık sık da hastalanıyor Emre :( Sonuncusu biraz ağır oldu, 10 gün kadar gidemedi okula:(

Tabi sonra evde rahata alışan Emre okula dönmeye pek sıcak bakmadı, anne de onu okula götürmek için tatlı mı tatlı bir sürpriz hazırladı :)

Bir anda aklıma geldi yine, kinder sürpriz yumurtaları şeker hamuru ile süsledim, bu sevimli penguenler çıktı ortaya .Emre arkadaşlarıyla paylaşmak için bi heves gitti okula :)


Herkes o kadar beğendi ki patentini alsam mı diye düşünmedim değil :) Sonra aklıma bir fikir geldi tasarımımın resmini Kinder ile paylaştım.Kendileri de hemen dönüş yaptılar, çok beğendiklerini, iznim olursa Facebook sayfalarında benim ismimle paylaşacaklarını ve oğluma da hediye paketi göndermek istediklerini söylediler :)

Veee işte kinderden bu çok tatlı paketimiz de geldi :) Teşekkürler :)



11 yorum:

  1. öncelikle çok geçmiş olsun, maalesef okul çocukları böyle, bizimki de bir iyi bir kotu umarım seneye geçer bu hal. Penguenlere B A Y I L D I M!! gerçekten çok yaratıcı olmuş ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, seneye iyi olacaklar sanırım, alisacaklar :) çok cici dimi peniguenlerim :)

      Sil
  2. Harika olmuslar.Cok sirin gorunuyorlar, Ellerinize saglik:)

    YanıtlaSil
  3. ayyyyyy en sevdiğim heyvan yaaaa penguen. penguenli her şeyi severim. hele çikolataaaaa. ahhhhhh çok tatlı yaaaaaa ne güzel düşünmüşsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :) çocuklarda bayıldı :)sağol canım, çocuklarda bayıldı :)

      Sil
  4. ama bunlar şahaneee olmus, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı