Mayıs 01, 2014

Yüzme Kursuna Başladık

Emre henüz kreşe başlamadı, free takılıyor :) Önümüzdeki dönem başlayacak inşallah. Ama benim istediğim kreş veya okulun yanında bir spor dalı ile ilgilenmesi.Erkek çocuklarının gidebileceği , uzun süre devam edebileceği spor dallarını bir gözden geçirdim.Özellikle bu yaşta hangilerine başlayabiliriz?? Kışın birkaç jimnastik dersine katıldık ama ben çok hoşlanmadım, evet şu an için güzel ama ileride kızlar için daha uygun sanki.Basketbol ve futbol için de biraz daha büyümesi gerek.

Derken bir arkadaşım oğlunun  Arel Koleji'nde lisanslı yüzücü olduğunu ve çok memnun olduklarını söyledi. Evet Emre'de suyu, denizi seviyor. Bu olabilir dedim ve Emre'nin yaş grubunu alan yüzme kurslarını araştırdım.Döndüm dolaştım en temiz ve güvenebileceğim yer olarak Arel Koleji'ni seçtim.

Geçen gün gittik, hocamız ile Emre'yi tanıştırdık.Deneme dersine katıldık. Normalde 4 yaş altını kabul etmediklerini ama Emre'nin gruba uyum sağladığını, komutlara uyduğunu ve devam edebileceğimizi söyledi hocamız. Emre'nin de zaten epey eğlendiğini gördük dersi izlerken.Zaten eve giderken de sorduğumda tekrar gelmek istediğini söyledi :)

Hal böyle olunca bizde kendimize güzel bir spor dalı bulmuş olduk.Benim istediğim kısa süreli bir kurstan ziyade bir sporcu olarak devam etmesi.Umarım Emre'de sever ve devam eder :)

Diğer taraftan kardeşi geldiğinde ben daha çok evde vakit geçireceğim için Emre'nin de eğlenebileceği bir aktivite olsun istiyordum, isabet oldu :))



8 yorum:

  1. Çok güzel, maşallah. Enerjisini de atar, hem de bir meşgale olur. Emre'ye başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende öyle düşünüyorum :))inşallah severek devam eder :)

      Sil
  2. hayırlı olsun ne güzel. her çocuk yuzmeyı ogrensın hem guvenlık ıcın de bılmesı ıyı olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım evet inşallah hem öğrenir hem de sürekli devam eder :)

      Sil
  3. hadş bakalım hayırlı olsun bende çok istiyorum Ada'yı göndermek
    Kreşe de ara verdik iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bende kreşe gitmiyor bari bir aktivite olsun dedim, Eylül'de de inşallah kreşe başlayacak :)

      Sil
  4. bende oğlumu yüzme kursuna göndermek istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı istanbulda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, eğer oğlunuz 4 yaş altındaysa seçenekler çok sınırlı maalesef, özel kurslar yada özel okul ve kreşlerin yaz kampları var.Ama uzun süreli düşünüyorsanız bizim gibi bir yere gönderebilirsiniz.Yakınlardaysanız getirin Arel Kolejine biz memnunuz .

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı