Mayıs 07, 2014

Oğullarıma...

Bu yazım oğullarıma ithaf olsun :)

Küçük oğlum Ömer'im,

Seninle 38. haftamızdayız.İnşallah sağlıkla sıhhatle gelirsin, kucağımıza alıp kokunu doyasıya çekeriz içimize... En son dün gittik doktora seni görmeye, hatta abin de geldi bizimle ama seni görmek ne mümkün, sırtını dönmüş yolculuk için hazırlanmakla meşgulsün. Doktor teyzemiz normal şartlarda 16 Mayıs'da kavuşacağımızı söyledi.Ancaaak senin sabırsızlanmaya başladığını, benim bol bol dinlenmemi yoksa senin her an sürpriz yapabileceğini söyledi.Hayırlısı diyorum, sağlıklı, sıhhatli ol da hayırlı zamanda gel inşallah.Ama tabi randevu tarihimizi beklersen daha mutlu olurum.Zira halen yapmam gerekenler var :)) Mesela daha cupcakeler hazırlanacak :))) Çok şükür anneannen yanımızda da her şeye yardımcı oluyor. Ömer'im seni hem hasretle bekliyoruz hem de heyecan, telaş, korku hepsini aynı anda yaşıyoruz.Sanırım bu anne ve babalar için hiç değişmeyecek bir duygu , ilk veya ikinci çocukta değişmiyor. Hep dua ediyoruz sağlıkla gel meleğimiz ...

Büyük oğlum Emre'm,

Evet evet artık tam anlamıyla büyük oğlum olacaksın inşallah :) Küçük bir abi olacaksın. Sanki kabullenmişsin bu durumu, gurur duyuyorsun abi olmaktan. Sık sık kardeşinden bahsediyoruz seninle, arada gelip karnımı seviyorsun, kardeşimin poposu nerde, kafası nerde diye soruyorsun.En son da yanağı nerde diye sorup küçücük bir öpücük konduruyorsun :)) İlk zamanlar kardeşinin hemen konuşup, yürüyeceğini, abi diyeceğini sanıyordun biliyormusun :)) Ben sana uzun uzun anlattım, kardeşinin minicik olacağını, dişleri olmadığı için sadece benim ona süt verebileceğimi, bol bol uyuması gerektiğini, istersen seninle birlikte ona ninniler söyleyebileceğimizi, altını bol bol pisleteceğini, onu yıkarken yardımına ihtiyacım olacağını... Şimdi sürekli tekrarlıyorsun, küçücük olacak dimi anne, ona ben yürümeyi , konuşmayı öğreteceğim dimi anne diye :))) Şimdilik çok sevdin bu abi olma işini, umarım kardeşin geldikten sonra da böyle devam eder ???

Güzel günlerimiz olsun benim küçük prenslerim, inşallah güzel günlerimiz olsun hep birlikte...

10 yorum:

  1. Ben o Emre'yi yerim :) abi mi olacak şimdi o sipa:)
    Biberon barda da yazdım sanırım, hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin Ömer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin canım inşallah , sağlıkla , sıhhatle hayırlı zamanda gelsin inşallah :)) yakışacak oğluma abilik :))

      Sil
  2. Ömer'e sağlıkla hayırla kavuşman dileğiyle :) Rabbim yardımcın olsun :)

    YanıtlaSil
  3. okurken gözlerim doldu ve ikinci çocuğu düşünmeyen ben şimdi acaba demeye başladım. Oğlumun abi olacak oluşu benim bile hoşuma gitti. Gerçekten hissettiklerini çok güzel kaleme almışsın ve umarım iki çocuğun da senin bu güzel anneliğine layık olurlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy amin canım inşallah :)) kardeşi olmalı bence herkesin, bir daha düşün sen :) inşallah hayal ettiğim gibi güzel günlerimiz olur oğullarımla :)

      Sil
  4. maşallah, maşallah.. ömerim sağlıkla, vaktinde gelsin inşallah ilknurcum.. emrem de çok güzel bir abi olacak eminim ben.. eee iki erkek çocuğunla senin de sırtın yere gelmez artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok sağol, hayırlısı bakalım bekliyoruz heyecanla :) inşallah oğullarım ilerde el üstünde tutarlar annelerini :))

      Sil
  5. benim oğullarım arasında 27 ay var. küçük fındığım geldiğinde büyük fındığım 27 aylıktı. İki oğul sahibi olmak zaman zaman zor ama küçüğü oyun oynama yaşına gelince çok güzel oluyor. Herhangi bir davranış büyük oğlana yasaklanacaksa, sebep olarak küçük kardeş asla gösterilmemeli. genel olarak kurallar konulmalı. böylece kardeşlerin birbirine cephe almadan büyümeleri desteklenmiş oluyor. Sorun çıkmıyor mu, elbette çıkıyor ama zamanla deneyerek güzel çözümler üretebiliyor insan. Allah sağlıkla kurtarsın, kucağına almayı nasip etsin. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel yazmışsın , haklısın bende hiçbir zaman kardeşini sebep göstermemeliyim, daha çok düşündüklerim var, şöyle yapayım, böyle yapayım diye ama bakalım uygulamada nasıl olacak :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı