Nisan 21, 2014

Emirgan Laleler

Pazar günü Emirgan'a gidelim dedik, malum benim artık son 1 ayım ve son gezmelerim :) Desem de inanmayın, duramam ben :)))

Sabah saat 9:30 gibi aldık nevalemizi çıktık yola,  baştan herşey çok güzeldi, İstinye Park'a kadar çok rahat gittik.Ama sonra bir trafik, anlatamam... Parka araç ile giriş imkansız. Bizde orada indik eşyaları yüklendik (tabi ben birşey taşıyamadım, sadece Emre'nin elinden tuttum) parka girdik. Çok yukarılara çıkmadan biryer bulalım derken, sağolsun benim halime acıyan birileri 'biz iki masa tutmuştuk birini kullanın siz'' deyince çok mutlu olduk :)))

Neyse kahvaltı kısmı güzeldi, sonrasında da Emre epey koştu , eğlendi.Her bulduğu çocuğun yanına yanaşıp, büyük küçük demeden oyunlarına katıldı, topunu götürdü, abilerle futmol (Emre'nin deyişiyle) oynadı,  ablaların yanına gitti sohbet etti :)) Tam yay burcu çocuğu sosyalleşmek onun işi :)

Sonra birde dönüş çilesi başladı, eşim arabayı biraz yukarıdaki bir otoparka parkettiği ve sabahki trafik aynen devam ettiği için yine yürüyerek gittik, geldiğimiz gibi ... çok keyifli ama çok da yorucu bir pazar oldu bizim, benim için. Eve gider gitmez yattım.

Korkmadım da değil hani, bu yorgunluğun üstüne birde doğuruverirsem diye :)))

Neyse en azından güzel pozlar da hatıra kaldı bize Ben , Babası ve Ömer ile :)))




8 yorum:

  1. harika fotoğraflar, sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canım harika görüntüler bunlar.. :) Allah gülen yüzünü daim etsin. Sağlıkla doğum zamanını atlatman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım inşallah :) Darısı başına bak seninde çeyreği gitmiş :)))

      Sil
  3. Ömer demek :) saglikla gelsin tatli bebis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy evet sonunda kesinleştirdik ismi :) dedesinin yani babamın ismiydi :)

      Sil
  4. Valla zaman nasıl da geçiyor. Demek doğuma 1 ay kaldı. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız. :) Çok güzel bir gün olmuş. Fotoğraflardan çok net anlaşılıyor. Maşallah ! Mutluluğunuz daim olsun. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, amin inşallah :) eh artık vakit yaklaştı bakalım gelsin paşamız da sonra neler olacak :)))

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı