Şubat 25, 2014

Renkli Traş Köpüğü ile Boyama

Ara ara tekrarladığımız bir aktivite, traş köpüğü ile boyama. Bu kez parmak boyası ile renklendirdiğimiz traş köpüğü ile tepsiyi boyadık. El izimizi çıkarttık. Ama en çok da köpüğün o hafif , puf puf dokusu hoşuna gitti Emre'nin. Ellerini kaselere daldırıp daldırıp parmaklarında oluşan köpüğü çeşitli hayvanlara benzetti. Aktivitemiz her zamanki gibi banyoda sonlandı :)





 
Tarihe Not:  Konumuzla alakası yok ama yazmasam olmazdı akşam ben '' Senin popon çok biliyor'' dedim, cevap ''  hahaha anneee popo konuşamaz kiii'' dedi. Cevabımı aldım :)))))

20 yorum:

  1. :)) gerçekçi çocuk :) biz de uzun zamnadır traş köpüğü kullanmadık,unutmuştur hatta Etka eminim,biz de yapalım inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) dimi ama :)) evet yapın, hem basit, hem keyifli :)

      Sil
  2. bu tür aktivitelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim, oğlunuz çok tatlı maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, elimden geldiğince yapıyorum işte birşeyler :)

      Sil
  3. :) ay bunlar çok bilmiş. Traş köpüğü çok güzel bir aktivite. Ben de yazın hobi bahçesinde yapmayı düşünüyorum. Orada aktivite bulmak zor oluyor. Hem de istediği gibi oynar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa yapın tabi çok seviyorlar bu boya işlerini :)

      Sil
  4. nasıl eğleniyorlar dimi.. dila da bayıldı oynarken..

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel eğlenmiş Emrecik, güzel bir aktivite olmuş onun için. Şimdikiler çok biliyor herşeyi, anında cevabı veriyorlar işte böyle, sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa sorma bir kelime yanlış söylesem hemen düzeltiyor :)

      Sil
  6. canim ne yalan soyleyim; aktiviteden cok kitapliginiz ilgimi cekti.. algida secicilik :-) bu ara kitaplik arayisindayim.. ozel mi yaptirdiniz? nereye ve kaca? sagol simdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) canım biz emre'nin oda takımının önce karyolasını almıştık sadece, 2 yaşına gelince de odasını ayırırken dolabını da aynı yere yaptırdık, yanında bu kitaplığı da 200 TL'ye yaptırmıştık sanırım. İkitelli Masko'da Hilal bebek mobilya. :))

      Sil
  7. ellerinize saglik sanatci olucak bu yeni nesil maasallah. cevabi da dogru ama bizimkilerde. de biyle bilmis cebaplar duyuyorum cok tatli oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi yaaa senin abi kardeş ne muhabbetler dönüyordur kim bilir :)

      Sil
  8. Nasıl da eğlenmiş...ben henüz yapmadım ateşe...deneyeyim , teşekkürler cnm

    YanıtlaSil
  9. Sizin aktiviteleri takip ediyorum bana da lazım olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy evet yaa bebişin büyüsün yaparsınız sizde , ne güzel :)

      Sil
  10. biz traş köpüğünü denemiş sevmemiştik:(hala yumuşak şeylere dokunmaktan hoşlanmıyor.Emrecik ne de eğlenmiş,arada denemek lazım şansımızı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet zamanla değişiyor huyları, Emre de küçükken bir leğen bulgurun içine sakladığım oyuncakları sırf bulgura ellememk için bulmak istememişti, şimdi ver eline bütün evi bulgurlasın :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı