Aralık 18, 2013

Yine mavi patikler, mavi tulumlar :)

Yazının başlığını okuyunca hamile olduğumu düşündünüz değilmi ? Hadi itiraf edin :) Ama yanılmadınız, evet hamileyim :)

Yeniden heyecanlı  ama tedirgin, mutlu ama diğer taraftan endişeliyim.Bu kez biraz daha sakinim, başıma gelebilecekleri tahmin edebiliyorum.Ama bu harika heyecanı, duyguyu tekrar yaşayabildiğim için çok ama çok mutluyum :)

Biz hep iki çocuk hayali kuruyorduk, oğlumun hep bir kardeşi olmalıydı. Yaşları yakın olmalıydı, hem arkadaş hem kardeş olmalıydılar.Eee baktık zaman geçivermiş Emre 3 yaşına gelmiş, dedik artık zamanıdır :)

Tabi diğer tarafta hayat var, idealler, beklentiler,sınavlar, terfiler, yapılacaklar.... liste uzayıp gidiyor... Hepsini beklesek bir bakacağız yaşlanmışız.Kararımızı verdik önce bizim hayatımız, ailemiz, mutluluğumuz... gerisi zaten bir şekilde olur...

Sonra bir heyecan sardı bizi acaba kız mı, erkek mi ? Kız olsun istedik önce , kız çocuk başka derler ya :) sonra acaba erkek mi olsa, daha iyi anlaşırlar, oynarlar... derken ben turşu sever oldum birden bire, dedik tamam bu sefer ayşe :) Çok şükür 4 ayımız bitti heyecanla gittik kontrole veee daha doktor söylemeden ben anladım erkek olduğunu, gözümle gördüm yani emindim.Hayırlısı buymuş demek ki, içten içe istediğim erkek bebeğim yoldaymış meğer :)

Tabi bir anda gözümde üç fenerbahçe formalı erkek maç izlerken havada uçuşan patlamış mısırlar canlandı ve eşime ilk sözüm '' ne yap ne et bana bir hizmetçi tut'' oldu :)

Neyse şu sıralar hürrem sultan edasıyla dolaşıyorum, umarım sonrada devam eder bu sultanlık :)

Rabbime şükürler olsun birdaha yaşayabildik bu mutluluğu, inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız oğlumuzu.

Tüm isteyenlerin darısı başına diyorum :)

36 yorum:

  1. Kendimi okudum bir an:)
    Tebrik ederim öncelikle.

    Benim ilk hamileliiğim, ben de normalde çok tatlı seven biri olmama rağmen ilk 3 ay boyunca sürekli turşu falan sevmeye başlayınca kız mı acaba dedim ama ilk hissettiğim gibi erkek çıktı:) Bir de o işler falan hiç bitmiyor. Tam tez yazıyorum, daha doktoran var manyak mısın dedi herkes ama bir de doktora, yüksek lisans diye 5-6 sene daha mı bekleyecektim:)

    Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun sizin de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.Dediğiniz gibi işler hiç bitmiyor, sonra bir bakıyoruz hayatımız keşkelerle dolmuş, bu sefer keşke demek istemedim ben :) Bu arada senin 30 hafta kadar olmuş, hadi hayırlısı az kalmış :)

      Sil
  2. Merhaba,
    Allah şimdiden hayırlı etsin canım. Kardeşsiz kalmamış Emre:=) benim de 2 çocuğum var, o kadar güzel oluyor ki onları seyretmek....
    Blogunu takibe aldım, bana da beklerim. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.İnşallah bende keyifle izlerim :) bu arada ben zaten takipçinim :)

      Sil
  3. Sevincinizi buralardan hissediverdik. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Emreciğin kardeşinin günlüğünü de merakla takip edeceğiz. :) Tekrar hayırlı olsun.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) bakalım gayet eğlenceli bir günlük olacağa benziyor :)

      Sil
  4. Tebrikler sağlıkla kucağınızda alın inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Mşallah ne güzel.Allah tamamanına erdirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :)

      Sil
  6. İlknur çok sevindim Canım,tebrik ederim,ayrıca cesaretine hayran kaldım, Emre abisi gibi akıllı bir kuzu gelecek desene,güzel haberlerini bekliyorum ,öpüyoruz Emre'yi,O artık bir abi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, darısı başına diyelim mi :) Emre tam abi oldu zaten sorma, onu da yazacağım bir ara .

      Sil
  7. ben de ikinci erkek çocuğuna hamile bir anne olarak heyecan ve tebessümle okudum yazınızı.. Allah hayırlı etsin inş.. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ne güzel, inşallah ikimizde hayırlısıyla alırız kucağımıza delikanlıları :) seninkilerin yaşları da daha yakın olacak sanırım ??

      Sil
    2. benim büyük oğlum 26 aylık.. doğum da mart başı gibi inşallah.. Allah hepimize kolaylıklar versin canım :)

      Sil
    3. sağol canım yaa inşallah, çok renkli günler hayal ediyorum, bakalım hayırlısı :)

      Sil
  8. harika bir haber çok sevindim:)hayırlı olsun canım;)

    YanıtlaSil
  9. aaa çok sevindim allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza :)) darısı birkaç sene sonra başımıza :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) darısı başınıza o zaman, hayırlı vakitte :)

      Sil
  10. Tebrik ederim. Ne mutlu bir haber... Emrede zaten hep bir ağır abi havaları vardı. Şimdi artık gerçek abi oluyor demek. Allah kolay bir hamilelik ve küçük prensi sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım :) görsen şimdiden abi havalarında, kardeşine herşeyi o öğretecekmiş :)

      Sil
  11. canım hayırlı uğurlu olsun,ne güzel bir haber :))))

    YanıtlaSil
  12. Cok mutlu oldum birden yazınızi okuyunca.Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin bebeginizi.Benimde 32aylik bir kızım var kardesim olsun diye geziyor ortalarda :) İnşallah bizde mutlu haberi aliriz biran once.Tekrar hayirli olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, İnşallah sizde tez zamanda alırsınız hayırlı haberi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu .

      Sil
  13. yaaa inanmıyorum ilknurcum şokk oldum ve senin adına çook sevindim canım hayırlı uğurlu olsun:)))emre için de ne güzel olacak.ben henüz o cesareti kendimde bulamadım ama seni okuyuncada acaba demedim değil.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.iki erkek kardeş birbirlerine yoldaş olurlar.bende kız istiyorum iki kız kardeş de çok şey paylaşır diyorum ne bileyim Allah bilir tabi sağlıklı olsunlarda daha ne isteriz kiiiiii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :) bak eğer 2. çocuk istiyorsan çok da ara verme bence çünkü yaş farkı arttıkça anlaşmaları da zorlaşıyor bence, hayırlısı tabii :) Bence de iki kız güzel anlaşır :)

      Sil
  14. hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. bizde kızıma kardeş bekliyoruz bize de bir oğulcuk geliyor ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ne kadar güzel , çok sevindim, sizin oğlunuz ne zaman teşrif edecek kısmetse ??

      Sil
  15. Hayırlı olsun. Allah analı babalı buyutsun ıns. Ben 2. sının de ogln olduğunu ogrenınce soyle dmeıstım kız çocuk gelmedı demek hala evın kucuk hanımefendısı benım ;) Sen de Prenseslıgı ve kucuk hanımefendılıgı henüz devretmiyorsun yanı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa umarım prenses olarak kalırım, ya kül kedisine dönüşürsem :)

      Sil
  16. hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. canım hayırlı uğurlu olsun minik adam çok sevindim çoktandır takip etmiyorum blogları çokta şaşırdım..Sağlıkla gelsin inşaallah ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :) evet bak ihmal etmişsin bizi neler neler olmuş :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı