Aralık 27, 2013

Kız Kulesi, pazar kahvaltısı

Ben hep uzaktan özlemle bakmıştım kız kulesine, nedense İstanbulda yaşayıpta bir türlü gidemediğim yerlerden olmuştur.Neyse ki sonunda aşkım ve oğullarımla gitmek kısmet oldu :)

Pazar günü sabahtan çıktık yola, Kabataş'tan küçük bir tekneyle geçtik kız kulesine. İlk izlenimim hımmm beklediğimden küçükmüş oldu, neyse içerisi sıcacık, kahvaltı güzeldi.Ama açıkçası denizin ortasında olmasından başka pekde bir özelliği yoktu ( ne bekliyorsam artık). Olsun ailecek güzel bir kahvaltı yaptık, manzarayı seyrettik ve sonra döndük.Emre'nin çok hoşuna gitmiş olacak ki bu gezi gelir gelmez alt kattaki akramıza gidip '' Mehmet dede sen hiç Fatma teyzemi kız kulesine götürdün mü? '' demiş :)

Çok şükür bir isteğim daha gerçekleşmiş oldu :)







11 yorum:

  1. Yeni yılda diğer dilekleriniz de gerçekleşir inşallah:)

    Yalnız size bakarken bir anda bir iki sene sonraki halimi gördüm. Bir kere Emre'nin tipi benim oğlum olmaya çok müsait :D Beyaz tenli, kocaman boncuk boncuk gözleri falan. Sürpriz yapmazsa bizimki büyük ihtimal benzer bir oğlum olacak. Sonracıma daha bugün eşime anlatıyordum bu sene geçti seneye kendime kırmızı mont alacağım, oğlumla gezeceğiz diye. Bir an önce büyüse de gezsek :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah herkesin dilekleri gerçekleşir :) Bende bir kırmızı mont şart :) Onlarla birlikte gezmek, herşeyi onlarla birlikte yeniden keşfetmek kadar güzel birşey yok :)

      Sil
  2. Ne mutlu size,çok büyümüş Emre maşallah size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet teyzesi kocaman oldu oğlum, abi oluyor :)

      Sil
  3. Bende hep merak etmişimdir Kız Kulesi'ni belki bana da birgün görmek nasip olur

    YanıtlaSil
  4. Maşallah kuzucuğaa .hep mutlu kalın

    YanıtlaSil
  5. keyifli bir pazar günü geçirmişsiniz :) yeni yılda tüm isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle....
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. IYI GEZMELER. ben de gotmedım hıc oraya. Ama emrenın dedeye gıdıp de sen teyzeyı hıc kızkulesıne goturdun mud emesı cok güzel olmuş gelsın benım esıme desın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ama sizde az gezmiyorsunuz hani :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı