Nisan 03, 2013

Pazar Kahvaltısı ve Florya Akvaryum Gezisi

Hava güzel günlerden de pazar olunca evde durmak olmaz değil mi... Bizde öyle yaptık zaten geçen hafta...Attık kendimizi dışarı... Önceee güzel bir kahvaltı... Mekan Florya Görkem Kilis Sofrası...Kilis Sofrası dediğime bakmayın, kahvaltısı şahaneydi.

Boş kalan son birkaç masadan birine yerleştik veee kahvaltı geldi, bir kuş sütü eksikti denir ya hani , hakikaten de öyleydi.Hani istesek onu da getirirler diye düşünmedim değil :)



Kahvaltı bitti, eeee şimdi??? Balıkları görmeye gidelim mi? dedim Emre'ye.... nerden dedim, hadi, hadi diye tutturdu :) Kahvaltı sonrası yürüyüşümüzü Florya Akvaryum'da yaptık :)

Biz daha önce gitmiştik buraya, Emre 11 aylıktı o zaman ve tabii hiçbirşey anlamamıştı.Biraz gezdikten sonra loş ışıkların da etkisiyle mışıl mışıl uyumuştu.

Ama bu kez oldukça keyif aldı.Balıkları yakınen izledi ve inceledi.Tam şu sıralar hayvanlara olan ilgimiz ve merakımız artmışken buradaki hayvanları canlı canlı izledi, isimlerini öğrenmeye çalıştı.Akvaryumların dışından yakalamaya çalıştı balıkları, hatta bir ara elini içine sokmaya bile çalıştı :) Uzun uzun gezip binbir çeşit balığı izledikten sonra eve geldik ve 5 dk sonra uyumuştu bile Emrecik :)








10 yorum:

  1. Güzel bir bahar günü olmuş,kahvaltı masası harika görünüyor Emre nin fb li yeleğiyle olan pozuda hemen dikkatimi çekti.Emre en çok akvaryum gezisinden hoşlanmıştır eminim bende Ada yı götürmüştüm çok sevmişti oda hayvanlara olan ilgileri artıyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten seviyor hayvanları, canlı canlı görmek de çok hoşuna gitti :)

      Sil
  2. çok güzel bir gezi olmuş.bayağı eğlenmiştir : )

    YanıtlaSil
  3. büyüdükçe daha iyi anlıyorlar böyle yerleri... daha eğleniyorlar.. siz de güzel kahvaltı yapmışsınzı... bir pazar biz de uğriyalım bakalım... gerçi biz hazırlanıp çıkıncaya kadar çoktan ögle yemeği saatleri geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kahvaltı güzeldi gerçekten, öğle yemeği yerine bile geçer :)

      Sil
  4. Çok eğlenceli bir gün olmuş İlknur artık havalar ısındı.Birlikte yapalım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bence de canım, ayarlayalım bir hafta sonu :)

      Sil
  5. cok guzel olmus pazar geziniz
    keske burdada olsa boyle bir akvaryum
    :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul güzel yanlarından bu, seçenek çok :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı