Ocak 05, 2013

Yeni Yıl Partisi

Oyun grubumuzda yeni yıl partisi vardı ,  eee tabi bizde severek katıldık :) Eğlendik eğlenmesine ama Emre'nin biricik Esin hocası da olsaydı daha profösyonel ve dolu dolu bir parti olurdu.Partilerin yakın saatlerde olması ve Esin hocanın olmaması bazı aksaklıklara sebep olsada biz eğlendik.Öncelikle Nurturia'dan birkaç anne ve bebeğiyle tanıştığım için çok mutlu oldum, birde ne zamandır görüşemediğimiz Emrelerin Maceraları Dilek ve oğulları Oğuz ile Yağız'ı gördüğüme sevindim.





Heee bide Eylül ve tatlı mı tatlı kızı İdil'de vardı :)



Günün en eğlenceli aktivitesi birlikte kurabiye yapmaktı :) Daha önce evde de denemiştik ama Emre bu sefer daha bir ilgili ve kendinden emindi kurabiye yaparken.Sanırım küçük adam büyüyor :)








Bir diğer aktivitemiz iki gönüllü anneyi yılbaşı ağacı yapmaktı.Ama çocuklardan çok anneler süsledi ağaçları :)


Son olarak dans ettik ve Noel Babadan hediyelerimizi aldık :)

6 yorum:

  1. Küçük pastacılar çok şekerler:)Emre ile ve bütün sevdiklerinle birlikte nice senelere canım:)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlılar:)maşallah.

    YanıtlaSil
  3. Çok nazikçe yazmışsın İlknur.Ben bkelentim çok yüksek olduğundan çok hayal kırıklığı yaşadım ve senin gibi hoşgörülü olmayacağım.Allahtan sen ve sediğimi bir kaç kişi vardı da günü kurtardık.Hfataya Cumartesi yapalım mı bahçelievler Ömürü ister birikt takılalım ister birkaç kişi daha çağırıalım nedersin.

    Birde en kemikli ve çirkin remimi koymuşsun iskeletlerim çıkmış meydana daha dolgulu bir fotom yokmuydu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz hoşgörülü yazmışım, birde bu yazıyı yazmadan Esin Öğretmenin işten ayrıldığını öğrenmiş olsaydım daha farklı yazardım.Dediğin gibi sizlerle olmak güzeldi en azından :) Haftaya cumartesi bana uyar ve birkaç kişi de olabilir kaynaşırız :)) saati konuşuruz. Birde sen her halinle güzelsin cancağızım, manken gibi hatunsun 2 küçük canavara rağmen :))

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı