Ocak 26, 2013

2 güzel kitap tavsiyesi



Aslında bu kitapları uzun süre önce almıştım pearson yayınları ilk ingilizce kelimelerim ve hayvanlar.Aldığımızdan bu yana da sıkılmadan inceliyoruz.İçerisinde
çok fazla nesne ve hayvan olduğu için her sayfada epey oyalanıyoruz.Şimdiye kadar hayvanların ve kelimelerin türkçelerini söyledim.Birde geçen gün farkettim ki kitapların içinde çocuklar için yaratıcı oyunlar da mevcut.

Örneğin yandaki resimleri karışık büyük resmin içerisinde bulmaca.

Hayvanları saymaca.

Hayvanları tamamlamaca.

Derisine yada tüylerine bakarak hangi hayvana ait olduğunu bulmaca.





Şu sıralar çok severek inceliyoruz kitapları. her hayvanın ingilizce ismi de yazıyor.Yavaş yavaş bunları da söylüyorum ki kulağı alışsın :)


Yani bu kitapları herkese tavsiye edebiliriz.Biz çok sevdik :) Uzun bir süre daha da elimizden düşürmeyeceğiz.




10 yorum:

  1. Bende alayım bari , kitap görünce dayanamıyorum. İngilizce için de iyi olur sanırım

    YanıtlaSil
  2. ilknurcum çok beğendim bu kitapları.sanırım bizim evde de çok fazla ilgi çeker bu kitaplar:)edinelim hemen

    YanıtlaSil
  3. İlknur Hanım size adım adım dergisinin yorumlarından ulaştım ve takip ediyorum.Doldur boşaltlar favorimiz.Oğlum Alper Bilge 20 aylık.oyun grubuna göndermek istiyorum ileride.Emre hangi oyun grubuna gidiyo öğrenebilir miyim.Teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  4. İlknur Hanım ismim Ferhan.Size adım adım dergisi yorumlarından ulaştım.Montessori kürdan doldur boşaltlar favorimiz.Oğlum Alper Bilge 20 aylık ileride oyun grubuna göndermek istiyorum.Emre hangi oyun grubuna gidiyor paylaşabilir misiniz? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, biz mecidiyeköy'de mommy & kiddy anne bebek birlikte olan bir oyun grubuna gidiyoruz ( şu sıralar hasta olduğumuz için biraz ara verdik :( ) ders oyun odasında derse alışma, birlikte jimnastik, resim veya kes yapıştır çalışması en son olarak da müzik dersi olarak yapılıyor.Yakın zamanda bir öğretmen değişikliği oldu biraz üzüldük ama alışıyoruz yeni öğretmenimize.

      Sil
  5. üzüldüğünüzü yorumlarınızdan da okumuştum...mecidiyeköy benim içinde ideal olacak benimle olmasını istiyordum zaten alışabilmesi için çok teşekkür ederim.biraz araştırayım bakarsınız görüşürüz.sizi takibe devam...

    YanıtlaSil
  6. bu arada siz nasıl karar verdiniz bu oyun grubuna...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bir arkadaşım vasıtasıyla başladım, bahçelievler , bakırköy civarında anne bebekli cumartesileri gidebileceğim bir oyun grubu bulamayınca ve o sırada Mommy & Kiddy'de grupfoni de indirimde olunca, arkadaşımda bebeğiyle oraya gidiyor olunca uzak falan demedim aldım kuponlarımı :) Heee benim eksik gördüğüm yanlarından biri de bahçesi yok, ama kışın devam ettiğimiz için eksikliğini hissetmedik.Neşe Erberk veya Gymboree'ye gidenler de var duyduğum ama kendim gitmediğimden yorum yapamam.Deneme dersine katılıp karar verebilirsiniz :)Görüşürsek memnun olurum :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı