Kasım 22, 2012

Bu hafta Mommy & Kiddy

Bugün M&K da saat yaptık :)) Oldukça yoğun bir anneli bebekli oyun grubu oldu, eğlenceliydi birazda curcunalı :) Bu arada arkadaşım Eda ve cici kızı Ekin'de oyun grubumuza katıldı.Sabah onları da aldık arabayla ve birlikte gittik.Emre ve Ekin çok iyi anlaştılar.İlk karşılaşma harikaydı ve birbirlerinden çok hoşlandılar.







Aslında olması gereken halini çekemedim telaştan :))

Birde slalom denemesi yaptık okulda.Yani kare kutuları aralıklı dizdik sonra zigzag çizerek yürüdük.Resim çekemediğimden belkide çok anlaşılır olmadı anlattıklarım.Neyse evde de aynı çalışmayı yapalım dedik, minderleri dizdik ama Emre bey aralarından geçmek yerine üstelerinde '' zıp yapmak'' istedi :) bende minderleri birleştirdim üzerlerinde yürüdü.Bir nevi denge çalışması oldu, epey oyalandı bu şekilde.En son mindere geldiğinde ''büüyüüükk çıktım'' ''kocacaaaan'' dedi.Sanırım büyük, küçük kavramlarını öğrenmişiz farkında olmadan :) Heee birde arada minderlerin üstüne düşünce ''annesi yaaamet'' (annesi yardım et) diye elini uzatıyor, bu da yarı bir eğlence oldu bize :)


6 yorum:

  1. Çok güzel vallahı,İzmir'de hala bir oyun grubu bulmuş değiliz.Bir yeri aradım ,illede aylık olarak kayır yapıyorlar .Dilediğinde gitme şansın yok,sizinki öyle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben indirimli bir döneminde uzun süreli kayıt yaptırdım canım.tabiki gidemediğimiz zamanlar oluyor ama istersem bu ay gelemeyeceğim deyip dondurabiliyorum.

      Sil
  2. Minder yolunu bizde cok sık yapıyoruz. Denge yürüyüşleri icin cok faydalı gercekten.
    Zik zak yürümesi icin sandalyeleri kullanabilirsin canım,aralarından gecer.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa evet sandalyeyle deneyeyim birde, sağol canım :)

      Sil
  3. Çok tatlılar, fotoğraftaki masumluklarına bayıldım..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı