Eylül 18, 2012

Haydin Partiye

Cumartesi kırmızı günüydü bizim için.Çünküüü kırmızı renk partisine davetliydik.Emre paşa ve ben giydik kırmızı cicilerimizi ve M&K'nın anne bebek renk partisine gittik.

Çok ama çok eğlendik.Emre önce kendisi gbi kırmızılı arkadaşlarıyla oynadı, ardından hepbirlikte cimnastik yapıldı, renk çemberinin üzerinde toplar havaya uçuruldu, Esin öğretmenin hazırladığı kırmızı başlıklı kız kukla gösterisi zevkle izlendi (bizim ilk kukla gösterisi izleme deneyimimizdi), ardından hepbirlikte mamalar yendi ve son olarak t-shirt boyama aktivitesi ile parti sona erdi.

Nurturia'dan Nurgül ve kızı Ada, blog arkadaşlarımdan (Emrelerin Maceraları) Dilek ve iki kuzusu Yağız ve Oğuz da bizimleydi.Çok ama çok keyif aldık.Ayrıca bu partilerin bundan sonra her ay tekrarlanacağını duyunca daha bir mutlu olduk.


Bu arada partiye dışarıdan katılım da mevcut ve ücreti sadece 15 TL.Bu tür etkinliklere katılmak isteyen anne ve bebekler olursa haberleşelim.Hep birlikte eğlenelim :)


            Burada da Emrelerin Maceraları blogunun baş kahramanlarından Yağız ve Esin öğretmen :)
                                           Paraşütle havalara uçan toplar yarışmayla toplandı :)




10 yorum:

  1. Ne güzel bir partiymiş :)) Keşke biz de oralarda olsak da gelsek :)

    YanıtlaSil
  2. Çok eğlenceli bir partiydi.Umarım bu tarz partiler sürekli tekrarlanır ve birlikte güzel vakit geçirme fırsatımız hep olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım, Emre'yle yağız kaynaşır daha çok :)

      Sil
  3. kırmızının enerjisiyle birlikte çok güzel bir aktivite olmuş.bayılıyorum böyle anneli bebekli buluşmalara,ankarada bulamıyorum bu tür aktiviteler maalesef:(emreye de kırmızı çok yakışmış maşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Ankara'da da buluşan, oyun grubu kuran nurturia anneleri var, onlarla tanışabilirsin :)

      Sil
  4. Çok hoş bir parti olmuş. Çocuklarda annelerde eğlenmiş anlaşılan. Ben de İzmirde kızımın yaşına uygun böyle bir grup bulsam keşke :( Bakalım biz de Neşe Erberk Joyfull House un 4 haftalık oyun grubuna katıldık. Bu Cumartesi gideceğiz İnşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eğleneceğinize eminim, ayrıca bildiğim kadarıyla İzmir'li nurturia anneleri de toplanıyor kendi aralarında, bir bak gruplara.Ay ne çu nurti reklamı yaptım :))

      Sil
  5. banada haber verrsenız ıstanbulda:) musaıt olursam seve seve gelırım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii söylerim sana da :) hem küçük canavarusu da görmüş oluruz :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı