Eylül 07, 2012

Banyo Eğlencesi

Banyoyu sevmeyen özellikle benim oğlum gibi kafasını şampuanlatmaktan hiç hoşlanmayan çocuklar için anneleri sürekli banyoyu nasıl daha eğlenceli hale getirebilirim diye düşünür.

Bu aralar balonla oynamaktan hoşlanan Emre için bende mini bir banyo aktivitesi yaptım.Balonun içine su doldurdum ve küvetin içine attım.Emre epey balonu kovaladı, yakaladı, kaldırıp tekrar suya attı, duşun altına tuttu :) bu arada annecikte çaktırmadan yıkama işini bitirdi :)

14 yorum:

  1. Yaa İlknur bizim kız bebekken bayılıyordu, ama şimdi aynen dediğin gibi kafasını yıkatmak istemiyor, acaba ben sabun mu kaçırdım gözüne diye düşünüyordum, yoksa bu sık rastlanan bir durum mu? Biz de denizde/kumda yaptık balona su doldurma oyununu, Alya da bayıldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir dönem böyle yapıyorlar nedense, Emre bir ara küvete bile yaklaşmıyordu, şimdi sadece başını yıkarken huysuzlanıyor.

      Sil
  2. Ben de ikisini sokuyorum küvete, ördekleri ve tüm karada yaşayan hayvanlar dahil hepsini içine atıyorum: ) Çok eğleniyorlar ama hala gözleri başka yaramazlıklarda oluyor.
    Başını arkaya kaldır deyip, öyle saçlarını yıkayabilirsin, yüzlerine su gelmeyince daha güvende hissediyorlar bence kendilerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yüzüne su gelmesinden nefret ediyor :)

      Sil
  3. Biz hala Rüya'yı iki kişi yıkıyoruz canım :)))

    YanıtlaSil
  4. Çocuklar her yapılması gerekeni oyun tarzında olsun istiyor herhalde.Yemek yerken,yıkanırken,uyuturken:)Bize de yaratıcı olmak düşüyor senin gibi:)

    YanıtlaSil
  5. aynı durumdayız.valla ilk fırsatta denicem.süpersin

    YanıtlaSil
  6. Barış bebekliginde banyo yapmaya bayilirken 1,5 yaşından sonra banyodan kaçar olmuştu.2 yaşından sonra düzeldi.Emrenin bebekliginde durum nasıldı bilmiyorum ama geçici bir durum olabilir belki sizinki de.

    YanıtlaSil
  7. Benimki şimdilik pek memnun sudan umarım ilerde sevmediği bir dönem yaşamayız.
    Yaşarsak bu fikir aklımda olsun hem kolay hem eğlenceli görünüyor.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı