Haziran 07, 2012

İzmir Bölüm 1

Merhabalar,
Geçen haftasonu İzmir’deydik bildiğiniz üzere.Gezdik geldik İzmir’i çoook sevdik. Gelir gelmez yazımı hazırladım, resimlerimizi ekledim, sizlerle paylaşmak için yayınla butonuna bastım.O da ne karşımda bembeyaz bir ekran :O sanırım bir sorun var blogger da ve çözülene kadar beklmek gerek.Yada sizlerden böyle birşeyle karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi? Bende ne yapayım dayanamadım paylaşmak istedim sizlerle maceralarımızı J Resimleri de arık bölüm 2’de paylaşmaya çalışacağım.


Gittik , geldik İzmir'i çok beğendik.Nasıl mı geçti?Hem eğlenceli , hem yorucu.Şöyle ki biz İzmir'de kuzenimde kaldık.Hem İzmir'i gördük, hem de kendisinin dünyalar güzeli bebişi Selin'i gördük.


Yani aynı evde bir adet 18 aylık, bir adet 4 aylık bebek olunca siz tahmin edin gerisini :)




Emre sürekli Selin'in başında, burnuna, gözüne ve kulaklarına dokunuyor.Arada çaktırmadan vurmaya çalışıyor.Ben zaten bebeğe hiç yaklaşamıyorum, gözü sürekli bende, bebekle ilgilenip ilgilenmediğimi kontrol ediyor :) Hal böyle olunca biz sürekli hazır bekliyoruz, her ne kadar müdahale etmeyelim bebeğe alışsın desek de, başarılı olamadık pek.


Bir de şu var, kendi evinizin düzenini gittiğiniz yerde kuramadığınız için sıkıntı oluyor.Bizim evde Emre'nin açmaması gereken dolap ve kapılar kilitli.Onun dışında özgürce dolaşabiliyor ve hiç müdahale etmiyoruz.O da sınırlarını bildiğinden gayet rahat takılıyor.Ama misafir gittiğimiz evde önce TV'nin kendi boyunda olduğunu gördü ve çok mutlu oldu.Sonra tek tek dolaplar karıştırılmaya başlandı, bütün odalar gezilip keşfedildi.Kaç kez oğlum dur, yapma, elleme dediğimi tahmin edemezsiniz.Eee tabi çocuk da bunaldı sürekli kısıtlanınca...


Son olarak da yemek konusunda sıkıntı yaşadık.Normalde hafta sonları ben evdeyken biraz emzirdiğimden (güveniyor tabi) biraz da şımarıklıktan Emre'nin yemek düzeni bozuluyor.Eh dört gün boyunca da bol bol süt içti, arada biraz çorba, biraz kahvaltıyla idare etti diyebilirim :(


Neyse herşeye rağmen tatilimiz güzeldi.Hakkını yemeyelim oğlumun, çok da üzmedi bizi, elinde olmayan nedenlerle sıkıldı birazcık.En azından dışardayken çok mutluydu.Gönlümüzce gezdik, dolaştık.Hiç uyku sorunu yaşamadık mesela :)İlk olarak Alsancak harikaydı, upuzun bir kordon, yeşillik ve yürüyüş parkuru.


Bir sürü cafe.Emre yorulana kadar koştu, koştu... Uçan balon istedi, babası aldı tabii hemen :) sonra biz balon elinden uçar diye pantolonun beline bağladık, bir süre balonun peşinden koşup yakalamaya çalıştı sonra sinirlendi :)


Yorulduk, acıktık ve en son özsüt molası :)


Devamı diğer postta :))


İşte İzmir Bölüm 1

11 yorum:

  1. ohhh içinize sinsin.. Burası gibi hava ordada kötüymüş son günlerde.. ama bol bol gezebildik dediğine göre sorun olmamıstır.

    YanıtlaSil
  2. Yok yok haftasonu çok iyiydi şansımıza, çeme'de denize bile girdik.Emre'de deniz sezonunu açtı :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel geçmesine Sevindim...
    O balonlarla Emre'ciğin resmini görmek isterdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa sorma, en kısa zamanda yükleyebilirim inşallah
      :(

      Sil
  4. Bende resim ekleyemiyorum alla alla ne problem var acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemiyorum ki, kendiliğinden çözülür mü acep?Google forumda yazdım sorunumu bakalım ne cevap gelecek.

      Sil
  5. Ben okyanus oldugu icin korkuyorum :( Turkiye ye gelene kadar sezonu ancak havuzla acar saniyorum :)kocaman masallah yakisikliya mavili fotografina bayiliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bende yazdım ama oradan pek cevap gelmiyor:)))Bakalım İlknur banada haber ver tamam mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam canım hala haber yok ama :(

      Sil
    2. Canım sorunu çözdüm çok basit Google Chrom yükledim oldu şükür.Sende dene istersen.

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı