Haziran 26, 2012

Anlamlı bir hediye

Hani pazar günü yani 24.06.12 bizim evlilik yıldönümümüzdü ya, işte bende aşkıma küçük ama anlamlı bir hediye verdim.Oğluşumun resimlerinden oluşan bir takvim :)

Vistaprint'in sitesine giriyorsunuz istediğiniz takvim modelini, boyutunu belirliyorsunuz.Daha sonra takvimde yer almasını istediğiniz resimleri yüklüyorsunuz.Resimlerin altına , ve takvimde sizin için özel olan tarihlere notlar ekleyebiliyorsunuz.Bunlar gibi takviminizi özelleştirebileceğiniz bir sürü seçeneğiniz de mevcut.İstediğiniz gönderi seçeneğine göre 1 hafta, 10 gün içerisinde takviminiz elinizde.

Bu benim hazırladığım takvim.Bu arada takvimi istediğiniz tarih aralığında başlatıp bitirebiliyorsunuz.Yani illaki yeni yılda sipariş etmenize gerek yok.Benim takvimim bu Temmuz'dan seneye Haziran'a kadar :)Çok anlamlı ve hoş bir hediye oldu bence, umarım gizli takipçim aşkım da beğenmiştir :)



6 yorum:

  1. gerçekten tebrik ederim , fikrini çalabilirmiyim , bizimde az var yıldönümüne de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki çalabilirsin, şimdiden tebrik ediyorum bende sizi :)

      Sil
  2. Buraya gonderirler mi acaba ?Gercekten zevkine , fikrine hayran kaldim.Bence de cok anlamli bir hediye :)Hep guzel gunlerinizi not alin insallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle gönderirler canım hemde daha hızlı.Hollanda yerleşik bir şirket ve USD'de bir birimi varmış.Sizinde nice güzel günleriniz olur inşallah :)

      Sil
  3. tebrik ederim, nice yıldönümlerine inşallah :)
    hediye harika fikir!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) sürekli aynı şeyleri almak çok sıkıcı oluyor, arada değişiklik yapmalı :)

      Sil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı