Haziran 21, 2012

Adım Adım 18. ay sayısı ile neler yaptık

Merhabalar,


Geçen ay Adım Adım dergimizin ilk sayısı gelmişti bahsetmiştim burada.Bazı blogger anneler de dergi hakkında yorumlarımı istemişti.Neler yaptık dergimizle bakalım ;
Öncelikle Emre bu aralar sayılara çok düşkün olduğundan ve her yerde sayıları gösterip bize isimlerini söylettiğinden, dergiyle gelen abaküs sayı saymada epey işe yaradı, ayrıca dergide tavsiye edildiği gibi evde de benzer aktiviteler yaptık.İki koltuğun arasına bağladığımız ip üzerinde mandalları sayarak karşıdan karşıya taşıdık.Bu motor gelişimi için de iyiymiş.Artık sayıları söylüyoruz biii, ikiii, üç, döö, biişşş, ap-mı, şikizz,dokuuu :) en tatlı şikizzzz diyor :)
                                                                                                     





 Derginin bu ay ki yani 18. ay konusu kıyafetlerdi.Yazlık ve kışlık kıyafetlerden , yağmurda ve karda  neler giyebileceğimizden, atkı, bere ve eldivenden, yatarken pijama giydiğimizden resimlerle bahsediyordu.Bunları hikaye gibi anlattım hep Emre'ye.Ayrıca da küçük bir giysilerim kitabı vardı eklerde hemde rengarenk.Bizde bu kitaptan kıyafetleri öğrenmeye çalıştık, hem de renklerini de söyledim Emre'ye.
Ayrıca yine dergide resimlerle anlatıldığı gibi Emre'yle beraber kirli çamaşırlarını makineye,

 temizlenenleri dolabına yerleştirdik.En çok makineye çamaşır atma işini sevdi.Bahaneyle hep kilitli olan banyoya da girmiş olduğundan çok mutlu oldu :)
Kısacası biz dergiden memnun kaldık.Artık akşamları dergisini alıp kucağıma yerleşiyor paşa :)
Bu arada bu 19. ay sayısı da geldi.İçinden Emre'nin küçük ellerini dolduracak dolgun bir kalem, plastik bir bardak, kıyafet değişimi için ahşap bir oyuncak, ek bir vücudum kitabı çıktı.Bakalım bu ay neler yapacağız :)



10 yorum:

  1. Hariksınız ana-oğul

    Emre'yi tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eh yapıyoruz kendi çapımızda bişeyler :)

      Sil
  2. sizi yeni buldum..güftenin bloğuna dikiş dikmek istediğinizi ama acemler için tavsıye edebıleceği dikş mak varmı dıye sormuşsunuz hem sıze geleyım hemde yorum bırakayım dedim. Allah analı babalı buyutsun yavrunuzu benım kızımda 22aylık..

    ben bimin homemax markası olan dikiş mak kullanıyorum yaklşk 1 yıldır çok memnunum dikiş dikebılıyorum ama profesyonel değilim...çok teferruatlı olmadsada bir çok işe yarıyor. zigzag fermuar düğme ilik çift iğne ve bir kaç piko desenleri var.

    fiyatıda ara ara bimde indirime giriyor..ben 125e almıştım amasanırım şimdi 150 tl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten bende çok acemiyi ama kendime, oğluma ve eve bazı şeyler dikmek istiyorum, ee tabi çok teferruatlı bişeyi zaten kullanamam.çok teşekkürler takip edeyim Bim'i ben :)

      Sil
  3. ay kıyamam ona ben, sayıları saymasını yesinler...

    YanıtlaSil
  4. Dolaplarin cekmecelerini , kapilarini kapatma yontemini cok begendim.Aklima yazdim hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa çocuklu evin hali böyle oluyor, yoksa dolaplarda birşey kalmıyor :))

      Sil
  5. ay ya camasrcım benım ne cok severx benım kuzumda..masallah allah nıce aylarını yıllarını gostersın saglıkla bıze masallah

    YanıtlaSil
  6. şikiiz diyen diline maaşallah :) çok tatlı

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı