Haziran 25, 2012

18 ay kontrolü, evlilik yıldönümü, koşturmacalı ve yoğun bir haftasonu ...

Yoğun ve koşturmacalı bir haftasonundan sonra iş yerinde dinleniyorum desem yalan olmaz :) Zira burada çayım kahvem geliyor, oturduğum yerden çalışıyorum :) evdeyken 5 dakika sabit oturduğumu hatırlamıyorum. benddeee bendeee dediğinizi duyuyorum.


Neler yaptık? Cumartesi sabah erkenden doktordaydık.Haftasonu programlarından birtürlü vakit bulamadığımız Emre'nin 18. ay kontrolü ve aşısı vardı.(neredeyse 19 aylık oldu çocuk :) ) Gelişimmiz gayet normal , boy,  pos yerinde.Bıngıldağımız sertleşmiş kapanmak üzere, dişlerimiz gayet iyi, yumurtalıklar iyi.Bir sorunumuz ağız akmamız durmadı hala.Doktorumuz geceleri oluyorsa ve kakasında bir farklılık olursa getirirsiniz bakarız, şu an bir problem yok bazı çocukların biraz uzun sürüyor dedi.Eğer geceleri ağız akıntısı olursa bağırsaklarda kurt vs. olabilme ihtimali varmış.Tabi muayenenin en zor kısmı aşı anıydı, çok şükür atlattık ve sonrasında da ateş yükselmesi olmadı.Şaka maka 1.5 yılı devirdik Emre paşayla beraber.


Cumartesi öğleden sonra günümüz vardı, oraya gittik oğlumla.
O uyurken anne de dedikodu yaptı birazcık arkadaşlarıyla :) Akşam evdeydik. (Haftasonu evde olduğumuz sayılı saatler)


Pazar günü kahvaltımızı yaptık ve ailecek Atatürk Orman Çiftliği'nin yolunu tuttuk hemencik.Bu yazımda bahsetmiştim Atatürk Orman Çiftliği'nden. Yanımızda kuzenim, eşi ve 9,5 aylık Emir'de vardı..Attık paşayı yemyeşil çimlere, kendimizde yerleştik püfür püfür bir ağaç altına, ooohhh mis mis.Koştu yoruldu, oynadı güzel bir de uyku çekti.Birşey keşfettik Emre plajda kuma basmayı sevmediği gibi çimlerde yalınayak yürümeyi de sevmiyor.Bizde peşinde koşmaktan yorulunca yanımıza alıp çoraplarını çıkarıyoruz.Mecburen oturuyor dizimizin dibinde :)


Eh paşanın da gönlünü yaptık geldik eve ama bizim program bitmedi çünküüü 24 Haziran bizim evlilik yıldönümümüz.Eveeeet koskoca 6 yıl devirdik biz heheheyttt :) çok güzel bir çiçek aldım aşkımdan.Hep isterdim bir orkidem olsun :) 




ve akşamda güzel bir yemek yedik, arkaşlarımızla.Yani şöyle, bizden bir sene sonra aynı tarihte evlenen bir arkadaşımız daha var, onlarla beraber kutluyoruz böyle bazen, çok da eğleniyoruz beraber :) Mekan Emirgan parkının içindeki Sarı Köşk.Aslında biz Beyaz Köşk'e gidecektik ama  orada düğün olunca bizde açıkbüfe hizmeti veren Sarı Köşke geçtik, o saatten sonra yeni mekan aramamak için, vee köşkün balkonunda sohbet, muhabbet, manzara ve serin bir rüzgar ile birlikte yedik yemeğimizi.Bu padişahlarda biliyorlarmış canım ağızlarının tadını, İstanbul'un en güzel köşelerinde ya bir köşk ya bir saray :)





                                                                Yemek manzaramız :)


Eve dönerken farkettik ki oğlumuzu çok özledik biz şu birkaç saatte, yani arabada arka koltuğun boş olması, restoranda rahat rahat yemek yemek ve sohbet etmek garip geldi bize :) eve geldik ki paşa bizi özlemiş, nasıl koştu atladı kucağımıza, zaten akşam sürekli her odayı gezip anne, anne sayıklamış yavrum.Halbuki işe giderken de anneannesiyle kalıyor ve gayet mutlu.Haftasonu olduğunun o da farkındaydı tabiii, zaten sarıldık koklaştık ve emzirirken annesine cici cici yaparak daldı tatlı rüyalara :)


Bu araya birde Hülyalı Lezzetler'den aldığım kolay ve hoş bir tatlı tarifini de sıkıştırdım.Mısır Gevrekli Krokan.15 dk sürdü yapımı.Malzemeler mısır gevreği, metro çikolata, bal ve fındık .Çok beğenmiştim iki arada bir derede yapmazsam çatlardım:) detayları Hülyalı Lezzetler'in sayfasında.Kanımca yanında dondurma iyi gidebilir.Bu akşam birde öyle deneyeyim :)




Bu koşturmacadan sonra sabah zor uyanan anne, işe sürünerek gitti ve dinlenmeye çalışıyor hala :)

12 yorum:

  1. oğlunuzla birlikte nice güzel senelere inşallah.. sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Hep aynı koşuşturmacalar canım.
    Ben de kızımı çok özledim dün. aynı hisleri yazmışız :)

    Emre'ye maşallah :)

    YanıtlaSil
  3. nice mutlu yıllar!ne kadar yoğun bir hafta sonu geçirmişsiniz,geriye kalan yorgunluk eminim tatlı yorgunluktur:)mısır gevrekli krokan da harika görünüyor ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Nice mutlu yillariniz olsun insallah..

    YanıtlaSil
  5. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Emreyle birlikte nice nice 18 lere inşallah.çok tatlı ama yaa.maaşallah ona:)krokanda çok güzel görünüyor llerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler arkadaşlar, hepimizin mutlu mesut yılları olsun inşallah, tabi bebişlerimizle beraber :)

    YanıtlaSil
  7. NİCE HUZURLU AŞKLI YILLARA İNŞ......sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Nice sağlıklı,huzurlu aşk dolu yıllara canım :)

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı