Nisan 27, 2012

Evimize döndük herşey güzel olacak derkennn…

Emre sürekli huzursuz birkaç gündür.Hep mızmız.Neredeyse hiç uyumuyor.Sürekli kucağımızda, daha doğrusu başı omzumuzda uyumak istiyor.Eh haliyle bizde uyurgezer olduk evin içinde.Emre bey yatağında uyumaya karar verene kadar nöbetleşe, pışpışlayarak  gezdiriyoruz evin içinde :)Mesela sabah 4 gibi uyuyor paşamız :)

Tabiii hemen aradık doktorumuzu, gaz problemi olduğunu düşündü ve kullanabileceğimiz birkaç damla önerdi.Ben hemen araştırmaya başladım gaz damlalarını, doktordan iyi biliyorum ya :) Hani zararlı mı diye.Malum yeterince ilaç kullandık.
Neyse gaz damlasından önce birkaç doğal yöntem denemeye karar verdik.Havluyu ütü ile ısıtıp karnına koyduk, zeytinyağı ile karnına masaj yaptık.Yok yok yok olmadı.Sonunda damla vermeye karar verdik.Ama hangisini? Hemen internet camiasından destek almak için geçtim forumların başına, doktorumuzun önerdiği damlalar hakkında neler yazılmış bakalım? Bu arada doktorumuz her seferinde internete çok takılmamamız gerektiğini, bazen çok yanlış anlaşılmalara sebep olabildiğini hatırlatıyor.
Ama çok pimpirikliyim bende ne yapayım:) Neyse araştırmalarım sonucu bazı damlaların bebeği kabız yapabildiğini, bazılarının ise aşırı ishal yapabildiğini öğrendik ve en sonunda bitkisel içerikli bir damla almaya karar verdik.
İşe yaradı mı?Bir sonraki yazıda :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı